söndag 25 januari 2009

Nyårsbal

Igår var vi på nyårsbal med Tores jobb, på Grand Hotel. Lyxigt! Fick god middag och vin och hade väldigt trevligt sällskap vid bordet. Efteråt var det dans och i år var DJ'n väldigt bra så vi kom oss inte hem förrän bortåt 4. En bra lördagkväll med andra ord! Dessvärre glömde jag bort att ta kort, men Tore var väldigt snygg i smoking. Jag hade lånat en snygg lång, svart klännning av Tores syster. Väldigt praktiskt att vi har samma storlek!

Idag har jag städat nere i boden i källaren och i helgen fick vi äntligen ut julgranen, så nu har dom sista lådorna med julgrejor försvunnit ut ur lägenheten också. Det var dags! Och nu känns lägenheten mycket större igen.

Nu sitter Tore och spelar Drakes Fortune och där har det plötsligt börjat dyka upp en massa monster så det spörs hur gott jag kommer sova i natt...

1 kommentar:

Fröken Anki sa...

Låter väldigt trevligt med bal! Och när det är bra musik så blir det ju ännu bättre. Förstår att ni var kvar så länge som möjligt.

Attans att inte kameran var med, men ni var säkert supersnygga, precis som vanligt.Sån tur att du har en extra garderob att gå till. Tänk om man hade det så bra!

Här är det nu söndag kväll och vi tar det lite lugnt och laddar för arbetsveckan. Hoppas ni får en bra vecka också.

många kramar syrran