onsdag 18 november 2009

Rib night!

 


Måndagar är det Rib night på Bull & Bush. Förra gången vi var där och åt biff (som också var en måndag) blev vi så inspirerade, så vi åkte dit i måndags också. Fullt med folk och jag törs inte tänka på hur många grisar som går åt på en kväll... Eller det gjorde vi egentligen, och det var inte en liten nätt summa direkt. Massor av kött på en portion, så middagen igår efter träning var given. Rester! Men faktiskt var revbensspjäll här mycket bättre än jag kommer ihåg hemifrån. God marinad/glasering och relativt lite fett. Och som ni ser så verkar Marte väldigt nöjd med maten. Och så har dom en mysig uteservering somredan har fått upp blinkande juleljus. Ett givet ställe när man får besök! På torsdagar är det visst Sirlion steak kväll så det spörs om vi inte får prova det en gång också.

Marte är för den som inte vet min söta kollega som jag är väldigt glad för att hon är här hon också. Vi bor på varsinn sida poolen och hon är den som ser till så att jag kommer på träning regelbundet också och det är ju bra när vi är ute och äter så god mat lite titt som tätt!

Monday nights are Rib night at Bull & Bush. Last time we were there, we got so inspired of all the rib-eating people that we had to try it this week. Always a lot of poeple, i donät dare to think about how many pigs that crowd consumes in one avening. Or actually we did, and it wasn't nice to think about. Lots of meet in one portion, so dinner yeaterday was given. Left-overs! But the ribs here turned out to be much nicer than I recall from back home. Great glazing (?) and relatively little fat. And as you can see, Marte seem very happy with her choice of the day. The restaurant is also nice with lots of coloured lights now that we're in the festive season. A great place to bring friends when they come visit! Thursday nights are Sirloin steak noght, so I do believe we'll have to go on a thursday sometime as well.

For those of you who don't know, Marte is my sweet colleauge whom I'm very happy that she's here as well. We stay on opposite sides of our pool and she's the one that makes sure I get to the gym. And that's something that is needed when there's so much great food around!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Fröken Anki sa...

Mmmmmm... Ser jättegott ut!
Verkar vara ett bra ställe. Och toppen att du har en så bra vän/kollega med dig. Träning är nyckeln till att kunna äta gott, och dricka gott.

Hoppas ni har det fint, och mår bra i värmen. Saknar dig, så det kanske är dags för en skype-stund på lördag eller söndag. Jag tror inte vi ska nånstans då.

kramar

Fröken Anki sa...

Kanske får du två kommentarer nu, det krånglade med den förra.

Ser jättegott ut, vilket bra ställe. Och toppen att du har en så bra vän/kollega som tar dig med på träning. Och turer upp på bergen! Då kan man gott få äta så god mat, och dricka gott.

Hoppas ni har det bra. Saknar dig!
Dags för en skype-stund på lördag eller söndag kanske. Vi ska nog ingenstans till helgen tror jag.

kram