fredag 2 juli 2010

Helgtur

När vi i somras var och campade och det var 43 grader varmt drömde vi om camping på vintern. Det var innan vi insåg att det faktiskt blir riktigt kallt här och att vi inte alls har med oss nog med grejer för att tackla det. Därför blev vi desto gladare när vårt resefölje i helgen letade fram det här stället, Stevensford Game Reserve.

Det ser jättefint ut och vi ska bo i ett hus och inte tält. Ett hur där dom kommer och tänder en eld åt oss på kvällen och där varje sovrum har eget badrum. Sån camping tycker vi om! Särskilt när det kostar ganska så lite att bo där också. Mat har vi med och lagar själva, men man har ju sällan bråttom på den här typen av turer, så då kan man lika gärna laga mat själv.

Det står dessvärre att ridturerna är för erfarna ryttare, men jag hoppas att dom kan ordna en tur åt oss också, det hade varit så roligt! Om inte annat lär det blir game drive, att fiska och se på stjärnorna på kvällen. Inte fel det heller. Vi som åker är Marte, Tore och jag och så vår kompis Dale. Blir nästan som en hyttetur när jag tänker efter, och det ska bli väldigt fint att komma ut ur stan och ut på landet! Hoppas ni får en fin helg också.

Bilden är lånad from Stevensford Game Reserve hemsida.

Inga kommentarer: