tisdag 8 mars 2011

Skid-VM 2011


I söndags var sista dagen på skid-VM och herrarnas 5 mil stod på schemat. Hege och Johannes gjorde mig sällskap upp i skogen. Vi hade hört att det skulle vara totalt kaos med bussar och tunnelbanor, men det gick helt fint. Vi tog en extrainsatt direktbuss från Helsfyr till Midtstuen och sen gick vi upp genom skogen. (Uppför korketrekkeren för er som känner till den) Vädret var fantastiskt och vi fick sett nya (lilla) hoppbacken i Midtstuen också som är riktigt så fin.

Det var otroligt mycket folk ute och de enda platser vi fann var 1 meter från spåret där det egentligen var lite för brant för att sitta, men vi slog oss ner iaf. Grillkorv, apelsiner och KvikkLunsj blev det också. Och det var ju tur att vi hade med en del proviant eftersom vi satt där i nästan 5 timmar.

Som ni ser av bilderna så var det Norge som tog hem segern, även om svenskarna hängde bra med länge. Men det är väl bara att säga grattis. Och tack och pris för att VM är slut, nu kanske man kan få se något annat på TV än sportnyheter och tunnelbanorna kommer gå som normalt genom centrum igen.
Posted by Picasa

Inga kommentarer: