fredag 20 augusti 2010

Besök!

Kalahari öknen

Idag kommer mamma och pappa hit! Dom har varit några dagar i Cape Town och ska nu vara här i Botswana i drygt två veckor. Ska bli så roligt att se dom igen och att visa dom hur vi har det här nere och vi ska i tillägg ut på bilsemester. Det kan nog kanske bli ett ganska hektiskt program, för vi ska åka till Kalahariöknen, deltat, saltslätterna,Chobe national park och så avslutar vi i Victoria Falls innan vi kör 100 mil hem igen. Och så var det ett halvmaraton någonstans där också. (Inte för mamma och pappa såklart, dom får stå och heja.) Sen när vi kommer hem igen så ska vi bara uppleva Gaborone (det som nu finns att göra här) och vara tillsammans och äta god mat. Pappa har med en ny kamera till mig också, så nu hoppas jag att jag kan bli lite bättre på att uppdatera med bilder i inläggen.

Stackars Bongile ska bo på kennel när vi är borta. Undrar hur det ska gå, kanske hon tror att hon måste bo där för alltid nu igen. Eller kanske hon tycker det blir fint att komma tillbaka och hälsa på alla andra hundarna. Hoppas det går bra iaf. Ska köpa en massa köttben till henne idag så hon har att gnaga på. Det är för övrigt jättebilligt att köpa i charken, väldigt praktiskt och hon älskar det!

Om ni vill läsa mer om vad man kan hitta på i Botswana ifall ni skulle vilja åka hit en gång, så kan ni läsa på turistinformationens hemsidor. Bilden ovanför har jag lånat därifrån.

Inga kommentarer: