fredag 5 mars 2010

Safari i Khutse


Idag åker vi hit! Marte har fått besök av två väninnor, så vi blir fem som klämmer ihop oss i chefens bil (har en väldigt snäll chef som lånar ut sin 4x4 bil till oss) och åker ca 3,5 timme nordväst.

Vi hoppas att få se svartmanade lejon, leoparder, kudu, giraffer och massor av fåglar. Ni får hålla tummarna, det är en så stor park så det är inte alltid man får se mycket alls! Och så måste vi hoppas på att vi inte kör fast i sanden, kan visst också vara ett problem.

Igår hade vi förresten middag för 9 med visning av bilderna som togs när vi var på camping i Tuli. Marte och jag lagade till impala stek. Och det blev riktigt gott! Lagom mycket viltsmak och jättemört. Till efterrätt hade en av våra gäster med Malva pudding. En riktig kaloribomb, men o så gott! Och gott vin till det. När jag tänker efter så är vi mycket mer sociala här än hemma. Hittar på en massa saker med nya människor, men det blir väl gärna så när man är ny på ett ställe och måste få sig nya vänner. Roligt är det i vilket fall som helst och jag hoppas vi fortsätter med det när vi kommer hem igen.

1 kommentar:

Anki sa...

Det låter så roligt! Hade mer än gärna upplevt en liten del av det du är med om där nere i Gabarone! Ha det så underbart gott! Kram Anki