onsdag 10 mars 2010

Festfixare

Det har jag varit den här veckan. Vi ska ha officiell öppning av vårt kontor imorgon, så det har ordnats med inbjudningar (det gjorde vi för ett par veckor sen), jag har ringt runt och beställt mat, vi har köpt in dricka och snacks och vi har ringt och hört vem som kommer. Här är man nämligen inte så noga med att svara innan osa datumet. Dessutom har vi funderat runt det här med en liten scen att stå på för dom som eventuellt ska hålla tal. Meningarna sprikar om det ska vara en stor scen eller om det räcker med trappstegen upp till scenen bara så den som talar ska komma lite högre upp. Scenen är för övrligt täckt med vita dukar och blått fluff runt kanten...

I tillägg har vi äntligen fått iväg inbjudningarna till vårt bröllop! Det tog sin tid, men så är vi antagligen inte kända för att vara ute för tidigt heller... Dom går förhoppningsvis i posten i Norge idag, så då får vi bara hoppas att folk hemma är bättre på att svara om dom kommer eller inte. Så då var det klart, nu måste vi bestämma oss för mat etc. Har förstått att det här med teman är viktigt för många också, men när man arrangerar från Botswana så får det räcka med att det blir fint. Man blir väl förhoppnignsvis inte mer gift bara för att servetter, inbjudningar och tackkort matchar perfekt. Även om det inte är fel det heller såklart!

1 kommentar:

Cosmopolitan sa...

Äh! Det är inte så noga. Huvudsaken är att ni blir gift, alla viktiga personer är där, inte glömmer ringarna och att du är snyggast av alla! Mer är så behöver det inte va. :o)
Det kommer bli utmärkt.