måndag 13 oktober 2008

Ved Brua


Jag och Tore kände för att äta ute i torsdags, så vi gick till resturangen vi går førbi varje gång vi ska till tåget och det var en positiv upplevelse (även om Tore ser lite märklig ut på bilden...)! Resturangen heter Ved brua och ligger alldeles ovanför Vika Atrium. Vi åt lammfilé och det smakade VÄLDIGT gott och det hemlagade brödet dom serverade borde man kunna köpa med sig hem. Gillar du konst av Frans Widerberg så har dom utställning av hans tavlor också. Gå dit om du har möjlighet!

2 kommentarer:

Fröken Anki sa...

Han ser överväldigad ut av vad som ligger på tallriken. och av din beskrivning kan jag förstå det! Låter som en väldigt trevlig middag! Hur ska vi nu kunna toppa det här i Scranton`:D

Cosmopolitan sa...

Det där lät ju ytterst trevligt! Klart att man ska gå ut och äta en alldeles vanlig torsdag, vardagslyx som gör livet värt att leva. Själva gick vi ut igår och var nästan ensamma, vem är ute och äter en måndag...? Måndag är dessutom som söndag här, så nästan allt är stängt. Fick idag reda på att den första snön kommit i Åre, gissa om det är känns extra skönt att sitta här i strålande sol... B-)