tisdag 21 oktober 2008

Helgbesøk

Helgen som precis passerat har varit en av mina mest välutnyttjade på länge! Fredag fick vi besök av mamma och i tillägg skulle vi ha Tores systerdotter, lilla S, på drygt 2 år på övernattnignsbesök. Det blev middag, lek och TV-mys, precis som en vanlig fredag. Nästan iaf.

 

Som tur var ville inte lilla S upp så tidigt som sist (då vi gick upp halv 6 en söndag) utan vi sov ganska bra fram till 8-halv 9 och det kan man ju inte klaga på! Vi hann med god frukost och ut och leka i parken innan det var dags för henne att åka hem och jag och mamma begav oss ut på stan. Det blev nya skor på mamma och gardiner på mig. Men Tore blev visst inte helt nöjd, så nästa gång är det hans tur att finna gardiner som är långa nog (minst 3 m), inte allt för dyra och som passar till röda dörrar på TV skåpet. Får väl se hur det går...

Såg Burn after reading på bio på kvällen, men det var helt klart inte rätt humor för någon av oss, så vi var väl ganska halvnöjda när vi gik därifrån. Såg A room with a view när vi kom hem istället och den gick strängt taget hem bättre hos mig och mamma.

 
Söndag var det upp relativt tidigt igen för att gå tur från Sognsvann till Ullevålssäter tillsammans med några vänner. Var en fantastisk dag att vara ute på, och det tyckte tydligen resten av Oslo också, för vi fick gå i kö tillbaka till parkeringen! Var visst en bro vid Lyn hytta som hade gått sønder också, så vi fick lite æventyr med att gå balansgång på halkiga træstockar och klættra øver en vattenfylld båt som ni kan se på bilden hær bredvid. Men som om inte det var nog gående för en dag, så träffade jag Tores syster efter att mamma åkt hem och så samlade vi in pengar till TV-aksjoene. Var många som inte öppnade, men de som väl gjorde det gav med glädje och efter förmåga. Fint att vara med och samla in pengar för en god sak! Om du vill ge pengar till årets TV aksjon och stödja Blå Kors i deras arbete kan du skänka pengar här!

Inga kommentarer: