onsdag 1 oktober 2008

Helg på Fosen


I helgen var jag med bästa väninnorna på hyttetur till Fosen. Härligt att komma bort från stan och jobb ibland. Tog nattåget upp och blev mött anv I1 på stationen och så körde vi till I2 och åt frukost. Sen bar det av på chokladspa! Det hade jag verkligen sett fram emot länge och vi blev inte besvikna. Bubbelbad, havsalt peeling och sen insmord och masserad med varm choklad, kan ju inte bli bättre. Det här gjorde vi på Solsiden Spa som vi har varit på tidigare, ett supertrevligt ställe!

Sen bar färden ut till Fosen. I1 föräldrar har sommarstuga ute mot havet som var jättefin och alldeles ny, riktig lyx! Men fredagkväll som det var, så somnade både jag och I2 framför tv'n efter en särdeles god middag med kamskjell (ska ta reda på vad det heter på svenska) fisk och gott vin. Men när vi vaknade igen hade I1 gjort äppelkaka, så vi tyckte egentligen att det var väldigt fint med en liten tupplur.


Lördag trotsade vi regnet och vinden och gav oss ut på en liten promenad vid Valsneset vindpark. strategisk placering med tanke på vindförhållandena kunde vi konstatera. Det blev mer mat, massor av choklad, spel och en promenad till under helgen, men den får väl fortfarande kategoriseras som en riktig slapp-helg. Men eftersom det nu för tiden tydligen är väldigt trendigt att ta sig tid att göra ingenting, så måste jag säga att vi är helt inne!

Söndag for vi tillbaka inn till Trondheim och där var det vanligt trönderväder, det vill säga sol och regn om vartannat, som ni kan se på bilden under. Fint att vara där på besök, men skönt att åka hem till stabilare klimat också!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Låter som en jättetrevlig helg! =)

Cosmopolitan sa...

Ni såg ut att ha en alldeles helt underbar helg på Fosen. Skönt. Helt inne enl min mening oxå. Kammusslor heter det på svenska fö...