torsdag 13 augusti 2009

Vår nya adress

Snart blir det ændring i tillvaron for jag och Tore ska flytta. Då blir det lite mer "på vift" med mig æn vad det varit på sistone! En liten ledtråd ær att det ær en aning varmare dær æn hær i Oslo. Vi ska næmligen flytta HIT!

Spænnande!

5 kommentarer:

Anki sa...

Åh vad spännande!!! Kul! Det ska bli spännande att få läsa om livet för er där.

Kram

Cosmopolitan sa...

Det är riktigt coolt! Så Tore är med på allt nu? Jag vet faktiskt inte om jag hade gort det själv... Tycker nog att det är modigt. Vet du när ni flyttar än?
Vi måste nog höras av i helgen, eller iaf snart.

Momu sa...

Anki: Ja, førhoppningsvis så blir det lite mer spænnande att skriva i bloggen framøver. Men jag tycker det verkar kul med ditt nya jobb också!

Cosmopolitan: Tore ær med. Klart man måste åka nær man får chansen! Vi ska få ett litet radhus inne på ett omgærdat området med pool i mitten. Blir bra!

Snart komemr din present førresten, nu hade den kommit i lager.

Kram!

Cosmopolitan sa...

Åh!!! Så spännande! :o) Ska kolla noga i brevlåda framöver.

Och pool...! Undrar om jag inte måste komma på besök. Vad kostar det att resa till Botswana eg? Detta måste kollas upp, noga. Kanske i samband med Indienresan...?! :o)

Fröken Anki sa...

Ohhh, vad kul! Hoppas vi kan komma dit också. Så nu får ni äntligen ert lilla radhus. ;)Hur många gästrum har ni?
Och när det finns pool så har ju Tore nåt att göra på dagarna också! När han inte städar, tvättar och lagar mat vill säga. ;D

Hoppas ni har en fin tur i Glasgow den här veckan. Vi åker till Sverige om en liten stund. Har med mig svenska telefonen så vi får höras nåt under de kommande två veckorna.

kram till er båda!