fredag 4 juli 2008

Barnpassning

I helgen hade vi vår guddotter på övernattningsbesök för första gånge. Mysigt, och lite spännande! Var ju lite osäkra på hur det skulle gå när mamma och pappa gick hem och om hon skulle tycka om att sova i nya resesängen. Men så gick det som en dröm!

Vi putsade tänder utan gråt och läste godnattsaga i soffan. Och hon somnade utan problem och jag och Tore kunde se på film ostörda hela kvällen.

Söndagen gick också fint, men den började tidigt! Halv 6 tyckte lill-tjejen att det var dags att gå upp. Provade att ha henne inne i våran säng ett tag, men det gick inte så länge. Så vi gick upp och klädde på oss, åt frukost, ritade, lekte med klossar och såg på Pingu. En riktigt rolig liten figur, Pingu!

För att vara ritkigt roliga att sova över hos, så gick vi när det blivit normal tid att gå ut bland folk till Frognerparken. Där har dom en jättestor och fin lekborg där vi kunde åka rutchkana och leka bockarna bruse i flera timmar. Och så gick onkel Tore och köpte glass åt oss. Kan man ha det bättre!?

Så, för att uppsummera så blev det ingen gråt, tjejn åt ordentligt och frågade bara efter mamma och pappa ett par gånger. Det måste väl kvalificera till ett godkänt?! :-)

Inga kommentarer: